Orvos vagy gyógyszerész?
Én a gyógyszerészt. Akinél egyáltalán felmerül ez a kérdés, és nem 100%-osan biztos az orvosban, az ne menjen annak.
A gyógyszerészeti kevesebb időt és energiabefeketetést igényel, de ugyanúgy dr-t ad, és nagyon sok jól fizető lehetőség van vele. Nem kell ünnepnapokon dolgozni, éjszakázni stb stb
El ne hidd, amit az 1-es fantáziál.
A gyógyszerészeti is nagyon kemény!
A kettő közül én a gyógyszerészt választanám, mert munkarésze könnyebb* az orvosétól, kiadod a gyógyszert, leolvasod és ráírod, hogy 2x1.
*nem felelsz a beteg életérét, legalábbis nem úgy mint egy doki
Ha úgy érzed, hogy képes vagy rá, akkor végezd el a kételyekkel ne foglalkozz
Miféle statisztikákat? Ha tudsz lemorzsolódási adatokról, kérlek linkeld, mert én vagy 10 éve nem találom őket.
Kérdező, én személy szerint azt mondom, hogy elvégeztem az orvosit, de ha újrakezdhetném, a gyógyszerészetet választanám, nem azért mert könnyebb (szerintem nem is könnyebb), hanem mert több lehetőség van vele az egészségügyön kívül.
6.
Van a családban orvos és gyógyszerész és medikus is.
Nem nagyon van fogalmad a dolgokról, mint itt a többségnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!