Mit gondoltak arról, hogy?
Figyelt kérdés
Egyetemi továbbtanulás során csak 1 intézményt, szakot megjelölni? (SE-GYTK)okt. 29. 16:14
1/3 anonim válasza:
Én így tettem, nem bántam meg (lévén fel is vettek).
Amikor ki kellett választani, akkor én úgy éreztem, hogy csak ezt akarom csinálni, nem akarok másik szakon az időmet vesztegetni, vagy egy olyan életet élni, amit nem is igazán akartam, csak mert az első helyre nem vettek fel. Igaz, csak ezen az egy helyen van ez a szak, így nem volt kérdés, hogy mást nem jelölök. Ha nem vettek volna fel, akkor dolgoztam volna és újrafelvételizem.
Ha indul máshol is a képzés, és megoldható a bejárás (anyagilag), akkor én megjelölnék más intémzényeket is (azonos szakon), maximum átjelentkezem idővel, vagy nem iratkozok be.
2/3 anonim válasza:
Nem túl taktikus, de ha bőven megvan a pontod, tedd nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, én is ugyanezt csináltam. Nem akartam másik szakra menni, így csak egy darabot jelöltem meg. A ponthatár amúgy is 280-340 körül ingadozott, nekem meg 450 pontom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!