Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakmai gyakorlat kell...

Milyen szakmai gyakorlat kell a műszaki vizsgabiztos képzéshez?

Figyelt kérdés

Kerestem az interneten, azonban csak annyit találtam, hogy autószerelői/gépjármű mechatronikai technikusi végzetség kell és a szakmában eltöltött 3 év tapasztalat (a technikusi esetében).

Ez azt jelenti, hogy csakis autószerelői munkatapasztalat számít? Vagy a gépszerelői munkatapasztalat is számít? Tekintve, hogy a munkához gépjármű mechatronikai technikus végzetség volt a követelmény, valamint a munkagépek és a személyautók között van némi átfedés, mégha nem egy az egyben.

Előre is köszönöm az értelmes, segítő válaszokat.

okt. 29. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Bátyja, nem kell oda semmi, csak legyen ismerős, aki beintéz meg tudja, hogy benne vagy a buliban.
okt. 29. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Gépjármű mechatronikai technikus szakma kell hozzá, illetve munkatapasztalat. A lényeg, hogy gépjármű mechatronikai technikusként legyél bejelentve ott ahol dolgozol. Az már mindegy, hogy te ott miket szerelsz. Én tudok műhelyet, ahol traktort, munkagépeket, autót, mindent szerelnek.

És azért nem csak úgy megy, hogy valami ismerős beintéz. Dolgoztam vizsgabázison, mint gépjármű mechatronikai technikus gyakornok, és láttam miből áll ez. Nálunk pl a műhelyvezetőnek mérnöki diplomája is volt, és ő volt a vizsgabiztos is.

okt. 31. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!