Létezik olyan egyetmi/főiskilai kar, ami bölcsészetnek mondható és van benne pszhihológia, jog, talán valamennyi művészet és angol?
Figyelt kérdés
Jelenleg főállásban dolgozom egy múltinál, de nemsokára le érettségizek és ezek a dolgok érdekelek jobban. Utána persze dolgoznék tovább és munka mellett csinálnám a sulit.
22/F
okt. 15. 19:55
2/5 anonim válasza:
Ez így túl általános, de talán a nemzetközi tanulmányok az, ami közel állhat hozzád. Bár a művészethez annak nincs köze. Az interkulturális kommunikáció is a részét képezi, ami valamennyire pszichológiai kötődésű.
4/5 A kérdező kommentje:
1/3 a szabad bölcsészet úgy tudom, hogy egy gyüjtő fogalom, ami alá több minden is beletartozik. Az anglisztika, vagy a társadalomtudomány jutott eszembe, amik jól hangzanak, csak egyik sem tudom, hogy mire való, vagy hogy mit csinál az életben.
2/3 ez is jól hangzik, utána fogok nézni. Köszönöm.
3/3 erre még nem is gondoltam ez előtt. Köszi!
okt. 18. 16:12
5/5 anonim válasza:
A szociológia és a társadalmi tanulmányok nevű szak jutott még eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!