Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gépészmérnök szakon a gépgyárt...

Gépészmérnök szakon a gépgyártás technológia vagy az anyag és hegesztés technológia éri meg jobban?

Figyelt kérdés

#gépészmérnök #gépgyártástechnológia #Anyag és hegesztés technológia
okt. 15. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem meglepő, de ez attól függ, hol és mivel szeretnél a későbbiekben foglalkozni.
okt. 15. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Többnyire egyik se,rohad le a gépipar (lásd No), nem a legjobb befektetés most gépésznek tanulni.
okt. 21. 09:46
 3/6 anonim válasza:

Én úgy gondolom hogy gépgyártás technológia, én is ezt választottam, nagyobb jövőt látni benne. Mindig is volt mindig is kelleni fog.

#2 nagyon el vagy tévedve

okt. 27. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

#3-mas igen persze,nyilván te mint hallgató jobban tudod mi van a piacon mint én,aki benne van 5.éve.... Majd esel pofára végzés után kisfiam.

Még azt mondja " nagyobb jövőt látni benne " XDDDD

okt. 27. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp a hegesztés, főleg ha külföldre is kimennél. Hegesztés egy komplex terület, ha érdekel sok tudást ad. Mellé némi cnc programozás és kész is vagy. Ahhoz viszont több papírt is meg kel lcsinálni, hogy rendesen tervezhess felelős tervezőként hegesztett szerkezeteket, egy msc még kevés.
nov. 1. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 te az asztalodra látsz rá komi, az pedig nem egyenlő a komplett piaccal. Csak a ti bénázásotok gyümölcsét nézegeted, közben mezei hegesztőként, minősítés nélkül, helyben is és külföldön is, nyomom a job hoppingot, ahogy kell. Gondolom az én látószögem is torzít, de a kettő együtt már árnyalja kicsit a képet, legalábbis nekem.
nov. 2. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!