Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lehetőségeim vannak...

Milyen lehetőségeim vannak ilyen érettségikkel?

Figyelt kérdés

Ebben az évben fogok érettségizni. Már van egy angol és egy kémia középszintűm. Biológiából szeretnék egy emeltet.

Mivel tudnék foglalkozni? Orvos konkrétan nem lennék, és oda amúgyis emelt kémia kell.

Biológiát szeretem nagyon és értem is. Gondolkozom egy biológus képzésen, de mindenképpen szeretnék több opció, csak nem tudom, hol kéne érdeklődnöm, hogy ilyen érettségivel merre tudok továbbmenni.

szept. 10. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha hamar kellene egy munka, akkor tanulj Klinikai Laboratóriumi Szakasszisztensnek. Ez egy 3 éves szakképzés, aminek a szakmai gyakorlat is a része, tehát lesz munkaviszonyod és szakmai tapasztalatod mire elvégzed.

Később, ha mész egyetemre Biológia szakra, ott beleszámítják a pontjaidba ezt a szakmát és az ebben szerzett munkatapasztalatot.

szept. 10. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, én is gondolkoztam ezen, hogy egy kis szünet és utána mennék egyetemre. De még gondolkozom.
szept. 10. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
ha érdekel az IT is esetleg, ott a molekuláris bionika mérnöki is. itt hasznos a kémia de inkább a bioszon a hangsúly ahogy egy ismerősömtől tudom (neki kémia érettségije nem is volt)
szept. 10. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!