Töri emelt 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Májusban fogok történelemből emeltezni, és eléggé lazán vettem eddig. Mivel az előrehozott angol emeltem 90% lett duplázni tervezek, viszont nem igazán tudom hogy készüljek a leghatékonyabban. Jelenleg a Mátyus-Bori könyvből tanulok, ez elég részletes emelt szintre? A sima tankönyvet nem szeretem, számomra nehezen érthetők az összefüggések benne.ma 12:17
1/2 anonim válasza:
Ha eddig lazán vetted, szerinted nem az az egyenes és jogos következménye, hogy bukd el az emeltet és csak közepesen sikerüljön?
Nyilván magasról tettél rá, mert minden más fontosabb volt... megfordítva, totál nem fontos neked az emelt töri és ha meg így vagy vele, úgy sorsszerű, hogy szépen bukod a hozzá fűződő terveid.
Te nem így gondolod? Ha valamiért semmit nem teszel, hogy sikerüljön, akkor az ne is sikerüljön?
2/2 anonim válasza:
Ha most változtatsz a hozzáállásodon és tényleg rendszeresen, jó módszerekkel, szisztematikusan, elmélyedve megtanulod amit kell, akkor nem lesz gond. Ha teheted, kérhetsz segítséget a tanárodtól, esetleg kereshetsz magántanárt (online is van, néha egyetemisták vállalnak felkészítést, viszonylag normális áron). Az a lényeg hogy ne egyszerre akard megtanulni az egészet, mert megint alábbhagyna úgy a lelkesedésed. Szépen oszd fel az anyagot, minden napra egy egység feldolgozása, gyakorold az előző évi feladatlapokat, ha már sok az aktív tanulás akkor nézzél videókat a témában. Simán meg lehet oldani, ha eléggé elhivatott vagy és tényleg tanulsz rá mostantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!