Valaki segít? Be akarok kerülni a Pécsi egyetemre, drámaíró szakra
Na most, nekem érdekes helyzetem van. Amikor 8.-ból ballagtam nem igazán tudtam mi akarok lenni, de vonzott a turisztika ezért olyan suliba jelentkeztem. Ahogy tanultunk róla rájöttem, hogy mégsem érdekel engem és jobban nyitottam az irodalom felé. Maximalista vagyok de CSAK irodalomból. Gondolom, végig járom a sukit, mert érettségit is ad és nincs értelme előlröl kezdeni az egészet ha más új suliba megyek. Még van itt 3 évem. Néztem a felvételi feltételeket a Pécsi Egyetemen és bent volt, hogy főiskolai végzettség szükséges. Ezt most nem értem, tehát el kell mennem egy főiskolára, csak , hogy járhassak drámaíró szakra?
"A képzésben legalább alapképzési szakon (korábban főiskolai szintű képzésben) megszerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt."
-itt van amit írtak.
Ötletek? Pontosan milyen főiskola végzettség kéne nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!