Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Amikor bemegyünk egy könyvtárb...

Amikor bemegyünk egy könyvtárba, akkor be kell mutatni az olvasójegyet a könyvtárosnak?

Figyelt kérdés

Én nem szoktam, nem kérték soha.

Úgy szoktam menni, hogy nálam vannak a visszahozott könyvek, bemegyek, nyilván köszönök, kiválasztom amit vinni szeretnék és a végén megyek a pulthoz, hogy ezt hoztam vissza, ezt akarom most kölcsönözni.

Lehet már belépéskor kellene odaadnom, amiket visszahoztam, ezzel együtt bejelentkezni, hogy megjöttem? Vagy ez hülyeség, eddig is jól csináltam?

aug. 27. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ahova én járok először van a leadó pult utána egy biztonsági kapu majd azon túl a könyvtár és a kölcsönző pult. Úgyhogy ha viszek vissza könyvet kell mutatnom előtte is, mert lecsippantják rajta a vonalkódot, de ha nem viszek vissza csak simán besétálok. Nyilvános könyvtár, bárki bemehet olvasni vagy tanulni, úgyhogy felesleges is szerintem előtte mutatni, ha meg veszel ki könyvet úgyis kell.

De ha esetleg máshogy lenne abban a könyvtárban ahová Te jársz már rég szóltak volna, hogy mutasd be belépésnél az olvasó jegyet meg add le egyből a visszavitte könyveket (habár én amúgy leadnám egyből, ne kelljen cipelni amíg újakat keresek).

aug. 27. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Itt nincs semmilyen kapu és egy helyen van a leadó és kiadó terület.

Valahogy praktikusabb egyszer odamenni a pulthoz, egy körben lerendezni, mint pl. kétszer sorbaállni (ha épp vannak).

aug. 28. 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nálunk leadáshoz nem kell sorban állni sehol, pedig 6 könyvtárba járok. Bemegyek, olvasójeggyel leteszem az asztalra, mit visszahoztam és megyek válogatni.
aug. 28. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
én két könyvtárba járok, Szabó Ervinbe kell ahhoz hogy be tudj menni, BME könyvtárában csak akkor kell ha könyvet viszel el.
aug. 31. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!