Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudnám folytatni a...

Hogyan tudnám folytatni a rendőri pályát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg 10 elvégzett osztállyal rendelkezem. A középiskolában a Rendészet és Közszolgálat (közszolgálati technikus) szakot tanultam.

Sajnos idén ott kellett hagynom a középiskolát, a sok hiányzás miatt. Ezért a 11 osztályt idén nem tudtam elvégezni.

Mindenképpen a rendőri pályán szeretném folytatni, viszont mivel most muszáj, és már 18 éves is vagyok, ezért dolgozni szeretnék, és az iskolát más módon folytatni.

Keresgettem rengeteget az interneten, és az egyedüli lehetőség ahol tudnék dolgozni a rendvédelmen belül, az a Szerződéses Határvadász lenne.

Szeretnék oda jelentkezni, viszont ez mellett valahogy szeretnék érettségit is szerezni, vagy pedig folytatni valahogy a Közszolgálati technikus szakot esti képzésen, úgy, hogy a munka mellett rugalmasan tudjak tanulni, és megszerezni az érettségi bizonyítványt.

Hallottam olyat is, hogy pár határvadász lehetőséget kapottt, hogy 1 év határvadász szolgálat után átjelentkezzenek rendőrnek, 8 általános végzettségel, egy 6 hónapos képzés után.

Esetleg valaki tud segíteni ebben a szituban? Mi lenne ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás? Köszi előre is.

aug. 24. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!