Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinálok rosszul, hogy...

Mit csinálok rosszul, hogy nem érdekli az embereket az ingyen tanítás?

Figyelt kérdés
Frissen végzett biológus vagyok (kiváló minősítéssel). Utóbbi időben elkezdett érdekelni a tanítás. Elsősorban előbb tapasztalatot akarok gyűjteni, valamint egyáltalán belekóstolni ebbe az egészbe, hogy mennyire van hozzá affinitásom. Rengeteg anyagot gyűjtöttem, felkészültem. Jelenleg ingyenesen hirdettem meg, hogy segítenék diákoknak akár korrepetálni akár érettségire felkészülni, én tapasztalatot szerzek, illetve ő is jól jár, és senkit nem érdekel. Én hirdetek rosszul vagy ennyire nem meggyőző már, ha valaki ingyen ad valamit?
aug. 19. 23:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olcsó húsnak híg a leve - szerintük, arról nem beszélve, hogy a biosz nem épp a legkurrensebb tárgy
aug. 20. 06:35
 12/17 anonim ***** válasza:

MErt attól, hogy a biológiát tudod, még nem biztos, hogy azt át is tudod adni.

És ahogy ingyenes köynvelőt sem szeretnék, magántanárt sem. Oka van, miért nem kér érte pénzt, és ezek az okok ritkán olyanok, amit tetszenek... Nincs egyetlen tanítványod sem, ezért így kell gyűjteni. Nem túl biztató,

aug. 20. 07:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Az "ingyen" az emberek gondolkodásában azonosul az értéktelennel.
aug. 20. 08:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Valóban, ingyen nem fogják értékelni, vagy egyszerűen cikinek tartanának ingyen elfogadni valamit. Csinálj ingyen videókat, vagy ingyen csalit (marketing), stb. de az órát ne add ingyen.
aug. 20. 09:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Basszus ha matektanár lett volna, még érdekelt is volna :(
aug. 20. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem érdekelne. :) Online oktatást is vállalsz?
aug. 20. 19:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem is az értéktelenre gondoltam, hanem például azért manapság elég sokat olvasni, hallani, hogy miket csinálnak a tanárok, nevelők a fiatalokkal. Nem tudom, a kérdést kiíró férfi-e, de ha én találkoznék az ingyenes hirdetésével, biztos rögtön arra gondolnék, hogy másképp kéri a fizetést, nem pénzben.
aug. 21. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!