Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csinálok rosszul, hogy...

Mit csinálok rosszul, hogy nem érdekli az embereket az ingyen tanítás?

Figyelt kérdés
Frissen végzett biológus vagyok (kiváló minősítéssel). Utóbbi időben elkezdett érdekelni a tanítás. Elsősorban előbb tapasztalatot akarok gyűjteni, valamint egyáltalán belekóstolni ebbe az egészbe, hogy mennyire van hozzá affinitásom. Rengeteg anyagot gyűjtöttem, felkészültem. Jelenleg ingyenesen hirdettem meg, hogy segítenék diákoknak akár korrepetálni akár érettségire felkészülni, én tapasztalatot szerzek, illetve ő is jól jár, és senkit nem érdekel. Én hirdetek rosszul vagy ennyire nem meggyőző már, ha valaki ingyen ad valamit?
aug. 19. 23:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
A biologia nem sokakat erdekel.
aug. 19. 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Sziia, én magántanár vagyok.

Azt ajánlom, hogy mindenképpen kérj érte valamennyi pénzt és hirdess magántanár oldalakon, facebook csoportokban, stb. :)

Kezdőként 3000 Ft/óra tökéletes.

aug. 19. 23:45
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj, ha én ilyet olvasok, hogy végzett egyetemista ingyen akar tudást osztogatni kiskorúaknak, akkor azért biztosan elkezdenék gyanakodni (vagy ha én nem, akkor a szülő), hogy mégis miért ingyenes. Nem biztos, hogy ez jó ötlet, akkor sem, ha tényleg csak a szándék...
aug. 20. 00:35
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

"Frissen végzett biológus vagyok"

Biológusként semmi közöd a tanításhoz, se tanári diplomád nincs, se nem rendelkezel pedagógiai alapismeretekkel és nem is tanultál pedagógiai módszertant, mivel a biológus végzettség természettudományos és elsősorban kutatói pozikat lehet vele betölteni. Gondolom mellette se nem rendelkezel egyéni vállalkozóival és le sem papírozod a tevékenységedet.

Nos, az Isten mentsen meg, hogy a gyerekemet holmi hiteltelen kóklerhez járassam, még a végén többet ár mint használ.

aug. 20. 01:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak azért visszaidézem magam, hogy "Jelenleg ingyenesen hirdettem meg, hogy segítenék diákoknak". Ehhez jelenleg miért is kellene rendelkeznem egyéni vállalkozóival és kellene lepapíroznom? (Másrészt: ugyan más miatt, de rendelkezem egyéni vállalkozóival ;)
aug. 20. 02:06
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

4-es...

Ha nem kér pénzt, akkor nem kell vállalkozói, de amúgy elárulom, hogy sok magántanár sem ad számlát. A másik pedig, én magántanár vagyok évek óta, nyelvet tanítok. Nincsen tanári végzettségem, mégis rengeteg vizsgára, nyelvvizsgára készítettem fel a diákjaimat, sokan már külföldön dolgoznak. Sok diplomás tanár tanít rosszul és sok nem diplomás tanár jól. Nem ettől függ. :)

aug. 20. 02:13
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem simán kicsi rá az igény. Aki biológiával tanul tovább, általában azért teszi, mert szereti ezt a tárgyat, így nem szokott gondjuk lenni a megtanulásával. Meg amúgy sem olyan nehéz megérteni, ha valaki rászánja magát, tanár nélkül is könnyen tanulható.

Nem olyan, mint a matek, vagy a nyelvek, ami sokaknak kell valahova, de igazából csak muszájból csinálják.

aug. 20. 02:35
 8/17 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon sok történelem, irodalom, stb. magántanár van..

[link]

Ők bioszt tanítanak és járnak is hozzájuk.

aug. 20. 02:38
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is egyébként csak MSc-m van, de gondolkodtam rajta, hogy ha ekkora a tanárhiány, hogy sok helyre bárki bejuthat, akkor miért ne próbálhatnám meg én is a tanárnak jelentkezést. Az egyetemi oktatók felének szintén nem tanári végzettsége van. Sőt, amit korábban megjegyeztem, amikor nyelvi szakra is jártam, hogy két nyelvtanár volt felváltva, és mindenki jobban megértette annak az oktatónak a magyarázatát, aki csak simán nyelvi szakot végzet, a másik nyelvtanár volt, mégse szerettük a módszereit.
aug. 20. 03:14
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ingyent az emberek nem értékelik ugyh. kérj érte minnél több pénzt annál jobban fogják értékelni
aug. 20. 04:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!