Mit csinálok rosszul, hogy nem érdekli az embereket az ingyen tanítás?
Sziia, én magántanár vagyok.
Azt ajánlom, hogy mindenképpen kérj érte valamennyi pénzt és hirdess magántanár oldalakon, facebook csoportokban, stb. :)
Kezdőként 3000 Ft/óra tökéletes.
"Frissen végzett biológus vagyok"
Biológusként semmi közöd a tanításhoz, se tanári diplomád nincs, se nem rendelkezel pedagógiai alapismeretekkel és nem is tanultál pedagógiai módszertant, mivel a biológus végzettség természettudományos és elsősorban kutatói pozikat lehet vele betölteni. Gondolom mellette se nem rendelkezel egyéni vállalkozóival és le sem papírozod a tevékenységedet.
Nos, az Isten mentsen meg, hogy a gyerekemet holmi hiteltelen kóklerhez járassam, még a végén többet ár mint használ.
4-es...
Ha nem kér pénzt, akkor nem kell vállalkozói, de amúgy elárulom, hogy sok magántanár sem ad számlát. A másik pedig, én magántanár vagyok évek óta, nyelvet tanítok. Nincsen tanári végzettségem, mégis rengeteg vizsgára, nyelvvizsgára készítettem fel a diákjaimat, sokan már külföldön dolgoznak. Sok diplomás tanár tanít rosszul és sok nem diplomás tanár jól. Nem ettől függ. :)
Szerintem simán kicsi rá az igény. Aki biológiával tanul tovább, általában azért teszi, mert szereti ezt a tárgyat, így nem szokott gondjuk lenni a megtanulásával. Meg amúgy sem olyan nehéz megérteni, ha valaki rászánja magát, tanár nélkül is könnyen tanulható.
Nem olyan, mint a matek, vagy a nyelvek, ami sokaknak kell valahova, de igazából csak muszájból csinálják.
Nagyon sok történelem, irodalom, stb. magántanár van..
Ők bioszt tanítanak és járnak is hozzájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!