Coursera oldalt használtátok? Egyetemen hasunáljuk majd.
Figyelt kérdés
Azon az oldalon kell valamelyik képzést megcsinálni az egyetemhez, aztán feltölteni majd a tanfolyam oklevelet. Az oklevelen van osztályzat is, vagy nincs? Tehát a lényeg annyi, hogy legyen megcsinálva, vagy be is fog számítani az adott tárgy átlagába?aug. 18. 19:12
2/3 A kérdező kommentje:
Az nem számít bele az egyetemi jegybe, igaz? Tehát ott ha a tesztek nem
100% hanem van ami 85-90% az nem gond, igaz?
aug. 18. 22:18
3/3 anonim válasza:
Fingom nincs hogy az aktuális egyetem aktuális szak aktuális tárgyában mit hogyan számolnak bele az egyetemi jegybe, ez teljesen egyéni preferencia.
Én még csak nem is az egyetemen használtam Courserát, hanem a munkahelyen, mivel oda töltöttek fel online tananyagot, ami elvégzéséről kaptam egy tanusítványt. Abban egyébként nem szerepelt, hogy hány százalékosak lettek a tesztjeim csak a tény, hogy elvégeztem, de nyilván ha valakit mélyebben érdekelnek a részeredmények azt is monitorozza a rendszer és megtekinthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!