Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esélyem orvosi egyetem...

Van esélyem orvosi egyetem elvégzésére, ha nyelvtagozatos osztályba járok?

Figyelt kérdés
Inkább reálós beállítottságú suli, csak anno nem a természettudományos osztályt jelöltük meg elsőként.

aug. 14. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Nincs
aug. 14. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van. Kéttannyelvű gimibe jártam, 3 osztálytársam orvos lett, 1 pedig fogorvos. Ha van lehetőség fakultáció felvételére, akkor mindenképpen vedd fel. Ha arra nincs lehetőség, akkor viszont nagy eséllyel magántanárra lesz szükséged a felvételihez.
aug. 14. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én matek-nyelves osztályba jártam, és 5-6 ember orvos lett az osztályból. 11.-től úgysem számít a tagozat, olyan faktot veszel fel, amilyet akarsz. Felveszed majd a bioszt és a kémiát/fizikát, és kész.
aug. 14. 18:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 14. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Szintén zenész, német kéttannyelvű, lassan végzek mint állatorvos.
aug. 14. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Simán. De azért tanulni azt kell, akárhonnan jössz. :)

Én németre jártam nulladik évfolyamon, és summa cum laude végeztem orvosin.

aug. 15. 04:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Egészségügyi szakközépből is végezte el az orvosit ismerősöm. Nem egy sima, tagozat nélküli gimiből.
okt. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!