Egyetemen van alapozó fizika?
Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta hogy jelentkezek gépészmérnöki vagy járműmérnöki szakra,de fizikát már 10 éve nem tanultam. És akkor is elég alap szinten. Ezért attól tartok hogy felesleges lenne jelentkezni hogy majd az első félév után ott hagyjam. Hogy működik ez egyetemen? Vannak alapozó órák? És adnak rá időt hogy átvedd az alapokat? Vagy rögtön mélyvíz és ha nem tudod véged? Mindig érdekelt a fizika de sajnos régen és kevés óraszámban vettük.
26/F
aug. 13. 00:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem először tanuld meg a középiskolai fizikát otthon. Pár hónapnak elégnek kellene lennie hozzá minimális energiaráfordítás mellett. Ha ez problémát jelent, akkor lehet az egyetemmel is bajban leszel később.
2/4 nemaRendőrség válasza:
Vannak. Fizika 1-2 nekünk lazább volt mint a középiskolai fizika, msc fizika volt már izgalmasabb alapszintű qvantummal.
A nem fizika nevű tárgyak lesznek érdekesebbek, áramlástan pl
3/4 anonim válasza:
Inkább hagyj ki egy évet és csinálj egy fizika érettségit.
4/4 anonim válasza:
Bár a szakomon nem kell erős fizika, de ebben a vizsgaidőszakban vizsgáztam le az emelt érettségi anyagából, az volt a tárgy követelménye. Kb semmi tudásom nem volt fizikából, de egy hónap alatt jól felhúztam magam és jól is sikerült a nem túl könnyű vizsga. Szerintem ha ennyit előre tudsz tanulni, akkor lehet hogy nehezebb lesz az elején, de szorgalommal fogod tudni teljesíteni a tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!