Hi! 11.-es vagyok(Biológia,Fizika fakt) az álmom,hogy sebész legyek,bár tudom sok minden történhet. Az alábbi egyetemekhez lenne kérdésem,ha jól tudom,az országban csak 4 orvosi Egyetem van. -Debreceni Egyetem -Miskolci Egyetem -Pécsi tudományegy?
Figyelt kérdés
*etem
-Semmelweis Egyetem.
Nem akarok közönséges lenni,de melyik Egyetemre a legnehezebb bekerülni ,Ill. a "könnyebb".
Azt hallottam,hogy a Debreceni Egyetem felvétele 400+pontól kezdődik ( nem biztos,valahol hallottam).
Válaszaitokat köszönöm,sziasztok,szép napot!👊🙂
júl. 16. 15:08
1/16 anonim válasza:
Mindegyik orvosi 400 felett kezdődik. Nézd meg az előző évi ponthatárokat. A Sotera a legnehezebb bekerülni
2/16 anonim válasza:
Ilyen kompetenciával, hogy a felvi.hu-t sem vagy képes használni és megnézni a korábbi évek felvételi ponthatár listáját te soha az életben nem leszel sebész.
3/16 A kérdező kommentje:
#2,néztem,köszönöm a válaszod.
júl. 16. 16:30
4/16 anonim válasza:
Ha még annak se sikerült utánanézni, hogy melyik egyetemeken van általános orvos képzés, akkor inkább keress valami szakmát. Mondjuk menj fodrásznak vagy kozmetikusnak, az a te szinted.
6/16 A kérdező kommentje:
Emberek,utánna néztem!
Valóban,nagyom rosszul fogalmaztam,ez tény. Államilag támogatot,és Önköltségest is megnéztem. Ponthatárokat, kalkulátort is. Gondoltam megkérdezném, a véleményeket,ennyi.
júl. 16. 19:27
7/16 A kérdező kommentje:
*n
júl. 16. 19:28
8/16 anonim válasza:
Utána 1 n. "Támogatot" 2 t.
Előbb helyesírni tanulj meg.
9/16 A kérdező kommentje:
Gyorsan irtam, de mindegy.
Köszi szépen.
júl. 16. 19:43
10/16 anonim válasza:
A Miskolci Egyetemen a legjobb az ÁOK, mindenképp oda jelentkezz. Nem könnyű bekerülni, felvin is elég nehéz megtalálni, mert a legtehetségesebb diákoknak tartogatják a helyeket, de ha sikerül a felvételi, akkor jó esélyed van akár a Nobel-díjra is. Sok sikert! 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!