Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek megérné klímásnak...

Szerintetek megérné klímásnak tanulni egyetem helyett?

Figyelt kérdés

Sose voltam jo tanulo, megis felvettek egyetemre, de ez szinten nehezemre esik, gondolom nem vagyok eleg penge hozza.

Tudom hogy a szakmahoz is kell tanulni de kicsit konnyebbnek hangzik

19/f

aug. 3. 05:56
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Pro: A nyarak hasonlóan melegek lesznek, mint az idei, így nőhet az igény a klímaberendezésekre.

Kontra: Az életszínvonal viszont csökkenni fog.

aug. 3. 07:37
 2/10 anonim válasza:
100%

Attól függ milyen szakon végeznél az egyetemen, mert sajnos vannak olyan diplomák, amikkel a való életben nem sokra megy az ember.

A klímaszerelő amúgy szerintem egy jó szakma, könnyen el lehet vele boldogulni. Azt válaszd, amit szívesebben csinálnál.

aug. 3. 08:54
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Hova vettek fel?
aug. 3. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Attól függ milyen szakra vettek fel, mivel egyébként mindenképp érdemesebb klímaszerelőnek menni, mint valami selejt büfészakot végezni.
aug. 3. 10:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Na koszi a válaszokat, gazdasági szakra vettem föl, nem tudom mennyi haszna lenne, de eddig elegge kifogott rajtam
aug. 3. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

#1 Nem értek egyet a "kontra" részével. Mindig is lesznek olyanok tömegesen akik meg fogják engedni maguknak.

A klímásoknak ráadásul télen is sok munkájuk, megrendelésük van.

Szóval hajrá, megéri.

aug. 3. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretsz tanulni fölösleges önkinzás egyetemre menni bármilyen szakon.
aug. 3. 13:21
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Simán megéri.
aug. 4. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Minél hamarabb rájössz, hogy az egyetem nem neked való, annál jobb.

Ha úgy alakul, majd később is ráérsz egyetemen tanulni, úgyhogy jobban tennéd, ha nem kínoznád magad, és nem pocsékolnád el a támogatott féléveidet, hanem inkább olyasmit tanulnál, aminek több értelmét látod.

Majd ha már saját klímás vállalkozásod lesz, talán több értelmét fogod látni valami gazdasági szaknak. Addig meg hajrá, jó az a klíma!

aug. 6. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Az hogy mennyire vagy penge az csak részben segít az egyetemen. Elsősorban az érdeklődés a lényeg, lehetsz szar tanuló is, ha valami nagyon érdekel azt te meg fogod tanulni. Én mindig is szar voltam matekból, viszont építeni imádtam.....ezért mentem mérnökire. Szenvedtem a matekkal, de megcsináltam, mert a mérnöki terület nagyon érdekelt.
aug. 18. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!