Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért nehéz felnőttként tanulni?

Miért nehéz felnőttként tanulni?

Figyelt kérdés
aug. 2. 09:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Mert a többségnek már fog úgy az agya, mint fiatalon.

Minél idősebb valaki, annál nehezebben tanul. Persze nyilván vannak kivételek, de ez binyított tény

aug. 2. 10:02
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Én munka mellett is végig tanultam az életemet, most vagyok 58 és ugyanúgy fog az agyam, mint fiatalon. Nyilván, aki kiesett a gyakorlatból és pl.20 éve nem ült iskola padban, annak nehezebb vissza rázódni.
aug. 2. 10:11
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát, 46 évesen úgy nyomtam le egy félévet, hogy 4,8-as átlaggal átkerültem államira egy rakás nálam jóval fiatalabb között :)
aug. 2. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Két félévet, mindegy :)
aug. 2. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Két utolsó, a szövegértés viszont látom nem megy. Nem ez volt a kérdés.
aug. 2. 10:44
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
5, ellenben bizonyíték arra, hogy kérdezni is tudni kell(ene). Mert nehéz? Nekem aztán nem...
aug. 2. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Tudományos kutatások bizonyították, hogy van ilyen jelenség, még akkor is, ha a gyakorira két önjelölt zseni is beiratkozott. De az mondjuk addig nem tanult témára vonatkozott, és azért ott is kb 40 éves volt az a korhatár, ami felett nehezebbnek találták a tanulást.
aug. 2. 11:10
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#7 nyilván ha mondjuk egyetemen tanulnának idősebbek, ott nem tanult lenne az anyag.

Persze, tipikus magyar szokás, nem is ez volt a kérdés, de azért leírják a hülyeségüket

aug. 2. 11:20
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
Kérdés, mennyit veszel itt felnőttnek. De aki már önálló,levált a szülőkről, nem kap támogatást, annak sokat kell melóznia, és nem csak a tanulással foglalkozni. Kevesebb rá az ideje, ereje, ezért nehezebb .
aug. 2. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért nem mindegy, hogy valaki 50 éves koráig a kocsmában, vagy a könyvtárban töltötte az idejét :D
aug. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!