Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme egyetemre menni?

Van értelme egyetemre menni?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni majd a műszaki középiskolában gépésztechnikus szakon utolsó évem következik és már most kaptunk egy cégtől egy nagyon jó ajánlatot hogyha végzünk a sulival dolgozzunk náluk, már gyakorlatoztam ott és nagyon szerettem is

Viszont lehet elmennék egyetemre valami nagyon lányos szakra mert tudom hogy egyetemen rengeteg gyönyörű nő van és én csak miattuk mennék hogy jól becsajozzak velük a tanulás nem érdekelne meg az ott tanult szak se csak a lányok

A kérdésem hogy inkább dolgozni menjek-e jó fizetésért(szeretem is a szakmámat)

Vagy

Egyetemre csajozni,( a szép lányokat is imádom

Nem tudok dönteni melyik érné meg jobban?

júl. 31. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó csajok mindenhol vannak :D

Minek ehhez újra elvégezni egy alapképzést nem értem.

aug. 7. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Az egyetem olyan pluszt ad, amit semmi más. Próbálhatnál a kettőt együtt, ha nem megy akkor munkahely lehet még, de fiatal csak egyszer vagy. Szerintem az egyetem legyen a fontosabb.
aug. 7. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

De neki így nincs értelme egyetemre menni, mert csak a jó csajok miatt menne :D

Azt minek? akkor menjen a szigetfesztiválra:D

Ha meg tanulni akar, menjen egyetemre.

aug. 8. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyeteeem, minek egyetem!

Én se jártam aztán nézd meg hogy megy a bolt!

Sehogy!😂 Vikiiiii!

[link]

aug. 16. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!