Van értelme egyetemre menni?
Most fogok végezni majd a műszaki középiskolában gépésztechnikus szakon utolsó évem következik és már most kaptunk egy cégtől egy nagyon jó ajánlatot hogyha végzünk a sulival dolgozzunk náluk, már gyakorlatoztam ott és nagyon szerettem is
Viszont lehet elmennék egyetemre valami nagyon lányos szakra mert tudom hogy egyetemen rengeteg gyönyörű nő van és én csak miattuk mennék hogy jól becsajozzak velük a tanulás nem érdekelne meg az ott tanult szak se csak a lányok
A kérdésem hogy inkább dolgozni menjek-e jó fizetésért(szeretem is a szakmámat)
Vagy
Egyetemre csajozni,( a szép lányokat is imádom
Nem tudok dönteni melyik érné meg jobban?
"Viszont lehet elmennék egyetemre valami nagyon lányos szakra mert tudom hogy egyetemen rengeteg gyönyörű nő van és én csak miattuk mennék hogy jól becsajozzak velük a tanulás nem érdekelne meg az ott tanult szak se csak a lányok"
ne aggódj, ugyanúgy egyedül lennél egyetemen is. amikor valaki csak azért van egy erős csajtöbbségű helyen, mert azt hiszi, 500 csaj közül 1-gyel már csak össze fog jönni, azt messziről érezni, és nem fog összejönni 1 csajjal sem.
Gépészeti technikumban az alapműveltségi tárgyakat mind gyengébben tanítják, így max. gyengébb gépészmérnöki szakra juthatsz be, ott pont nem nagyon lesznek csajok. Ilyennek is van értelme, levelező szakon is, mellett dolgozhatsz.
A kettő együtt egész jó combo.
Minek menjen egyetemre egy ilyen mihaszna lúzer?
Hagyd meg a tanulást annak, aki tanulni is akar...
Hogy te melegedni járnál be...
Menj ki a legközelebbi parkba, látsz ott sok nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!