Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van értelme egyetemre menni?

Van értelme egyetemre menni?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni majd a műszaki középiskolában gépésztechnikus szakon utolsó évem következik és már most kaptunk egy cégtől egy nagyon jó ajánlatot hogyha végzünk a sulival dolgozzunk náluk, már gyakorlatoztam ott és nagyon szerettem is

Viszont lehet elmennék egyetemre valami nagyon lányos szakra mert tudom hogy egyetemen rengeteg gyönyörű nő van és én csak miattuk mennék hogy jól becsajozzak velük a tanulás nem érdekelne meg az ott tanult szak se csak a lányok

A kérdésem hogy inkább dolgozni menjek-e jó fizetésért(szeretem is a szakmámat)

Vagy

Egyetemre csajozni,( a szép lányokat is imádom

Nem tudok dönteni melyik érné meg jobban?

júl. 31. 12:21
1 2
 1/14 Laylah ***** válasza:
92%
Dolgozni.
júl. 31. 12:25
 2/14 anonim válasza:
93%
Ezzel a hozzáállással inkább dolgozz. Felesleges beiratkoznod egy egyetemre, ha nem érdekel, amit ott tanulhatnál. Csajozni lehet bulikon, koncerteken, munkahelyen, edzőteremben stb.
júl. 31. 12:51
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

"Viszont lehet elmennék egyetemre valami nagyon lányos szakra mert tudom hogy egyetemen rengeteg gyönyörű nő van és én csak miattuk mennék hogy jól becsajozzak velük a tanulás nem érdekelne meg az ott tanult szak se csak a lányok"

ne aggódj, ugyanúgy egyedül lennél egyetemen is. amikor valaki csak azért van egy erős csajtöbbségű helyen, mert azt hiszi, 500 csaj közül 1-gyel már csak össze fog jönni, azt messziről érezni, és nem fog összejönni 1 csajjal sem.

júl. 31. 13:00
 4/14 anonim válasza:
89%

Gépészeti technikumban az alapműveltségi tárgyakat mind gyengébben tanítják, így max. gyengébb gépészmérnöki szakra juthatsz be, ott pont nem nagyon lesznek csajok. Ilyennek is van értelme, levelező szakon is, mellett dolgozhatsz.

A kettő együtt egész jó combo.

júl. 31. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Menj a gyárba éhbérért 12 órázni 7 napban
júl. 31. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Minek menjen egyetemre egy ilyen mihaszna lúzer?

Hagyd meg a tanulást annak, aki tanulni is akar...

Hogy te melegedni járnál be...

Menj ki a legközelebbi parkba, látsz ott sok nőt...

júl. 31. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Minek? Egy napot nem élnél túl.
júl. 31. 14:50
 8/14 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az ember az élete harmadát a munkahelyen tölti. Nagy áldás, ha szereti a munkáját. Csaj meg annyi van bárhol, mint égen a csillag.
aug. 1. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Értelme van, de nem azzal az indokkal, amit te kitaláltál.
aug. 2. 09:11
 10/14 anonim válasza:
70%
Inkább keress valami jó szakmát amiből hiány van. Annyi diplomás van, hogy nem igaz, de jó szakmunkásból sosincs. pl: asztalos, vízgáz szerelő. Aranyárakért dolgoznak.
aug. 3. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!