Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljak 28 évesen nőként?

Mit tanuljak 28 évesen nőként?

Figyelt kérdés

Fodrász lettem de utálom a szépségipart és már a fizikai munkától is rosszul vagyok. A gerincem a derekam nincs jó állapotban.

Szeretnék valami teljesen új dologba belevágni, de igazából nem is tudom merre tovább.

júl. 27. 16:31
 1/5 anonim válasza:
100%

Mit szeretsz csinálni, miben vagy jó?

Ha van érettségid, próbálj valami másik szakmát keresni, vagy fősulit. Tanár, óvónő, irodai munka (titkárnő pl), dajka...

júl. 27. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Mit szeretsz elsőnek azt kell El dönteni
júl. 28. 01:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Van érettségim, de nem tudom merre érdemes elindulni.

Nem is tudom mi az amit szeretnék. Nem fizikai munkát az biztos, 10 év elég volt belőle.

júl. 28. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megnéztem milyen témák foglalkoztatnak és ez alapján indultam el a felsőoktatásba. Azért egyetemre mentem, mert egy alapszakos diplomával több irányba el lehet indulni, mint azonos területen egy sima felnőttképzéssel. Ez előny ha nem tudja az ember pontosan mivel foglalkozzon, de az érdeklődés megvan egy nagyobb terület felé (például érdekel a biológia). Persze tanulhatsz könyvelőnek vagy ilyen-olyan asszisztensnek, de a mozgástered sokkal szűkebbek lesz a végzés után.
júl. 28. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem kezdj el sportolni és akkor rendben lesz az egészséged. A fodrász a könnyű fizika munkák közé tartozik. Rossz a tartásod, ezért van panaszod. Az ülőmunka is kinyírja a gerincet, jobban mint az álló. Vagy válassz jól pasit, ha nem akarsz dolgozni.
aug. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!