Ti úgy éreztétek első évesen egy egyetemen a szakotok nem azt tanuljátok ami a szakkal kapcsolatos hanem mást?
Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 13:18
1/13 anonim válasza:
Hasonlóan éreztem viszont a második évben már sokkal jobban kapcsolódik legalábbis számomra.
2/13 anonim válasza:
Én az egész alapképzésen ezt éreztem... :) Aztán mesteren már jobb lett a helyzet.
4/13 anonim válasza:
Most vagyok harmadéves, még mindíg ezt érzem kb :D
5/13 anonim válasza:
Az elején sok általános tárgy volt, sok hülyeséggel, de aztán hamar jobb lett, meg amúgy volt pár nagyon hasznos közöttük. Mesteren kész rémálom volt, minden fontosabb volt, mint a szakmám.
6/13 A kérdező kommentje:
Gyógypedagógia de sok olyan tantárgyam van ami nem kapcsolódik a szakhoz mint például statisztika, információs technológia,filozófia, testnevelés.Órán csak futunk gyógytornát kellene helyette betegyenek az órarendbe akkor a szakhoz is közel állna szerintem.
2018. okt. 19. 16:26
7/13 A kérdező kommentje:
Gyógypedagógia de sok olyan tantárgyam van ami nem kapcsolódik a szakhoz mint például statisztika, információs technológia,filozófia, testnevelés.A testnevelés órán csak futunk. Gyógytornát kellene helyette betegyenek az órarendbe akkor a szakhoz is közel állna szerintem így a testnevelés,ha már oktatják.
2018. okt. 19. 16:30
8/13 anonim válasza:
Türelem... Nekem is úgy tűnt hogy sok felesleges dolgot tanítanak, de később a többségéről kiderült, hogy tényleg hasznos, főleg ahogy haladt a karrierem. Minden szakma más de az enyémben ezek az alapozó dolgok jelentik a különbséget az igazi és az autodidakta/kamu szakember között.
Persze ha összességében úgy érzed mégsem a te szakod akkor viszont hagyd ott minél hamarabb, fölösleges az időt pazarolni.
9/13 A kérdező kommentje:
Remélem a másod év a szakmai dolgokról fog szólni ahogy hallottam.
2018. okt. 21. 22:46
10/13 anonim válasza:
A mai magyar felsőoktatás arról szól, hogy a havernak is legyen munkája. Ezért tanulnak Veszprémben az informatikusok kémiát, az óbudai egyetemen villanytant, satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!