Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ti úgy éreztétek első évesen...

Ti úgy éreztétek első évesen egy egyetemen a szakotok nem azt tanuljátok ami a szakkal kapcsolatos hanem mást?

Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 13:18
1 2
 11/13 -Jani- válasza:
Bár én csak főiskolára jártam a 2000-es évek elején, de a szakiránynak meg a való életnek semmi köze nem volt egymáshoz amikor elkezdtem dolgozni, mintha egy másik bolygóról jöttem volna a tudásommal,annyira elavult volt amit oktattak.
2018. okt. 24. 18:22
 12/13 anonim válasza:
A kérdés megfogalmazása alapján, csoda, hogy egyetemista vagy... 😢
2018. okt. 28. 10:38
 13/13 anonim ***** válasza:

A statisztika fontos, hiszen anélkül nem fogsz tudni szakdolgozatot írni. Nem mindenki megy tudományos pályára, de az alapvető statisztikai ismereteket minden szakon oktatják. Így vannak olyan közismereti tárgyak, amiket szintén szinte minden szakon megtalálsz, mint pl. filozófia, közgazdaságtan... Testnevelés sok helyen kötelező, olyan helyeken is, amelyik szakoknak köze nincs a mozgáshoz semmilyen szinten. Ebbe bele kell törődni.

Amúgy a mintatanterv minden szakon elérhető, előre meg tudod nézni, milyen tárgyaid lesznek a következő félévekben.

2018. okt. 28. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!