23 évesen minek tanuljak ha ilyen lehetőségeim vannak?!
Felsőoktatás sajnos nem játszik mert nagyon gyengék a képességeim.Illetve ha belevágnék tulajdonképpen a teljes középiskolát újra kéne "járnom" "tanulnom".Megvan az érettségim de minden kettes lett (kivéve a töri :DD).Illetve óriás szerencsém volt a matekkal mert éppen meglett a 12% így mehettem szóbelizni ott pedig rendesek voltak és átengedtek pedig alig tudtam valamit...így felsőoktatás meg se fordulna a fejemben.
Volt szerencsém külföldön dolgozni család által így nyelveket mindenképp szeretnék tanulni.
De nem szeretnék abba a hibába bele esni hogy "csak" betanított és egyéb ilyen jellegű munkákban ragadok külföldön.
Szeretek edzeni testépítéssel foglalkozni néha szoktam főzni is.Emellett szoktam motorozni és van autóra is jogosítványom...de igazán fogalmam sincs mit tanuljak.
Őszintén semmi olyan "hasznos" dolog amiből lehetne valami szakma.
Röviden... rendészeti szakközépbe jártam utána hegesztőnek tanultam de abban ügyetlen vagyok sajnos...ezután jutottam ki külföldre dolgozni.
Mostanában főzni szoktam...ezért gondolkodtam a szakács szakmán.
Mindenképp külföldön szeretném a fiatalabb éveimet tölteni de még abban se vagyok biztos melyik országban.
Így olyan szakmát kellene választanom amivel rugalmasabban tudok munkahelyet váltani hogy úgy alakul.
Így gondoltam a szakács szakmára.
# 3 Értelek.
De akkor csak humánszak és akkor is mindenből újra kéne érettségizem mert minden tantárgyam kettes lett annak idején.
Illetve ha erre adom a feje...akkor mit tanuljak ?!
Pl tesitanár szívesen lennék..de tudjuk nekik milyen a helyzetük.
Fogalmam sincs mit csináljak.
A másik probléma hogy gerincferdülésem van sokáig hordtam fűzőt stb részben helyre jött mert foglalkoztam vele viszont 100%-os csak műtétel lennék.
Egyébként a családban mindenkinek más végzettsége van de mindenki csak a rosszat tudja kiemelni..és ez így elég lehangoló.
Van hegesztő kamionos kőműves hentes ápoló...a családban.
Ez már kicsit személyes dolog de lehet azért nem alakult ki benne semmi olyan érdeklődés mert apa nélkül nőttem fel ?!
Olyan remek ötleteim vannak, hogy:
- a szakács szerintem jó ötlet ha amúgy is erős vagy – ha jól főzöl és tudsz angolul és németül!
- hivatásos katona? Ha leszerelsz, utána foglalkozhatsz vagyonvédelemmel, lehetsz testőr stb.
- villanyszerelő, klímaszerelő, asztalos, hidegburkoló, kőműves, karosszéria-lakatos – korunk sztárszakmái!! Agyon maszekolhatod magad.
- sportedző – tarthatsz csoportos órákat, ezzel is nagyon be lehet futni, csak ügyesen kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!