Hogy/miből van nektek ennyi pontotok?
Csak, hogy megértsem mert nekem nem ál össze, hogy hogyan lehet az, hogy valaki irkálja, hogy 470 és 480 pontja van...
Én minden kimaxoltam, amit csak tudtam...az utolsó 2 évben kitűnő voltam...az érettségim is mindegyik 90% fölé nyúl és van egy B2 komplex nyelvvizsgám is...+2 emeltet csináltam.
Így van nekem 408 pontom...Most ezek az emberek valami zsebbe nyúlós képzést végeztek el és erre verik itt a mellüket vagy ez most mi?
Én számolom rosszul a pontjaimat és a felvin a pontszámító kalkulátorba az intézményi pontoknál nekem kell hozzá adnom a két emeltért járó többletpontot is?
Nagyon jól megértem az embereket és segítőkész vagyok, de nem tűröm, ha valaki az eredményeire azt módja, hogy azért jobb mert többet tett le az asztalra, ami nem igaz.
18 vagyok.. Bizony többet tettem le az asztalnál nálad! 😉
Kérdező te beszélsz a jó modorról?
"Most ezek az emberek valami zsebbe nyúlós képzést végeztek el és erre verik itt a mellüket vagy ez most mi?"
Te vagy az aki már a kérdéssel leírta magát milyen..
Szimplán válaszoltam!
Hozzáfűzni valóm csak annyi:
Majd az élet mindent elrendez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!