BGE-KVIK-ről átkerülhetek az ELTE-GTK-ra?
Az átvételi kérvényt a fogadó intézményhez kell benyújtani, írásban. Érdeklődj utána az ELTE-GTK tanulmányi osztályán, hogy milyen formanyomtatvány és milyen dokumentumok mellékelését kérik, és hogy mi a benyújtás határideje.
Arra sajnos számítanod kell, hogy valószínűleg csak költségtérítésesnek vehetnek át még akkor is, ha a BGE-n állami finanszírozású hallgató voltál. Ha felhívod a tanulmányi osztályt, ennek is kérdezz utána, s így mérlegelheted, megéri-e neked az intézményváltás.
turizmus vendeglatason vagyok...
Kb. semmi értelme, normális képzést se kapunk, elhelyezkedni se könnyű vele, fizu is sz@r
A turizmusban jó a fizetés?
Így, hogy belelátok, a turizmusos munkák 70-80%-a elvégezhető nemzetközi gazdálkodással, fordítva viszont ilyen 20-30% az arány.
Illetve ott tanulnánk gazdaságpolitikát, szociológiát, amik szerintem rohadt érdekesek.
Ezen a szakom 1 év alatt ami felkeltette a figyelmem, az a gazdasági matematika 1 része, illetve a canva-s beadandó volt..
Valszeg eltére nem vesznek át, de a bge-re minden esélyem megvan
Csak nemtudom, hogy a nemzetközi gazdálkodás a bge-n ugyanolyan színvonalas-e mint az eltén, illetve, hogy itt is vannak ilyesmi tárgyak, mert azt nem találtam meg.
Augusztus 25.ig lehet átjelentkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!