ELTE GTK vagy BGE PSZK?

Figyelt kérdés
Melyik egyetem jobb, hogyha gazdasági pályára szeretnék menni?

jún. 17. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
ELTE. A Corvinussal van egy szinten a neve. A BGE nekem eléggé túlértékelt. Előző években szerintem mindenkit felvettek, aki beadta oda. Ismerőstől hallottam, hogy valamelyik oktatója (ő gazdmenen volt) azt mondta a csoportnak, hogy nem baj, ha többször is megbuknak a vizsgán, mert elsőre átmenni úgyis túl buták. (Ismerős elsőre átment) Illetve szeretik szivatni a jónépet, sok embert meg is húznak, hogy átkerüljenek fizetősre (többet, mint más egyetem). Nekem ezek alapján nem túl bizalomgerjesztő pedig korábban én is fontolóra vettem.
jún. 17. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Fiam most végzett a Corvinuson pénzügy szakon. Az ELTE-GTK-ra jelentkezett pénzügy mesterre.
jún. 17. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Szia! ELTE-s vagyok, nagyon diákbarát az egész, én nagyon szeretem. Nagyon sok Corvinusos tanár jött át hozzánk az elmúlt évben. Én már dolgozok egyetem mellett és azt gondolom, hogy egy nagyon biztos alap tudást ad az ELTE GTK. Minden tárgyat felvehetsz angolul, azok kicsit lightosabbak, magyarul van ami azért elég szivatós. Nem kötelező bejárni órákra, cserébe a zh-kon/vizsgákon esélyed sincs csalni, puskázni, mindenki egyenlő esélyekkel indul. Sokan vagyunk,ha nem ismersz senkit, akkor kicsit nehéz szocializálódni, de ez is csak rajtad áll.
jún. 18. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem most az ELTE a goto egyetem gazdasági vonalon is. Nagyon előremutató, amit csinálnak, és nekem az egyetem más karáról egyébként is jó véleményem van.

Nagyon sajnálom, hogy nincs levelező náluk és emiatt a BGE-re kényszerültem, de ez van.

júl. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!