Mennyi lesz idén a minimum pont az ELTE BTK szlavisztika (szlovák) szakján? Ha várhatóan 279 pontom lesz felfognak venni?
Figyelt kérdés
jún. 14. 17:14
2/5 anonim válasza:
Te egyáltalán nem néztél ezeknek utána, mielőtt adtál be jelentkezést? 2 emeltet kellett volna 80%-ra megcsinálnod, úgy simán meglett volna a pont. De 279-cel szerintem egyet se csináltál. Nyilván ennyit nem fog csökkenni, de annyira utána lehetett volna nézni, hogy ez kb mennyi lesz.
3/5 anonim válasza:
Kommentelők! Azt tudjátok, hogy kevesen jelentkeztek szlovákra, és csak azért 417 a ponthatár, mert az volt az utolsó ember aki jelentkezett? Szerintem fel fognak ide venni kérdező, sok sikert. (én is szlavisztikás vagyok.)
4/5 anonim válasza:
3 vagy csak nem akarták rontani az egyetem hírnevét azzal, hogy 300 alatti pontszámokkal felvesznek embert. Attól, mert kevesen jelentkeztek, simán elutasíthatják.
5/5 anonim válasza:
Igen, de erre a szakra nem ez a jellemző. Ha megnézed a jelenkezők számát, nem mondanál hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!