Pénzügy Msc - Corvinus, BME vagy ELTE?
Most fogok államvizsgázni júniusban és egyre többet fontolgatom, hogy esetleg tovább mennék egy mesterképzést elvégezni.
A fent említett 3 egyetem fogott meg leginkább, főleg a Corvinus és BME, hiszen ők a CFA "University Affiliation Program" részei is, továbbá a BME az első olyan hazai egyetem, amely a GARP hivatalos akkreditált partnerévé vált. Az ELTE mellett a legjelentősebb érv, hogy nagyon hallgatóbarát a beosztás.
Mindenképp szeretném megemlíteni, hogy munka mellett tudnám csak folytatni a tanulmányokat, ennek tudatában kérném ki a Ti véleményeteket, hogy szerintetek a 3 közül melyik a legjobb választás?
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Most hol tanulsz?
A munka miatt szerintem a Corvinus alapbol kiesik, kb. minden csak nappalin indul. Nem is szeretik, ha dolgozol mellette. + pont most nehezitettek meg a bekerulest azoknak, akik a bsc-t mashol csinaltak.
BME szinten csak nappali van. Illetve nem irtad le, de ok is meg a Corvinus is csak angol nyelven hirdeti. De lehet ez nem szempont.
Szerintem ez a csak nappalis dolog egy vicc, nekem pont eleg erv, hogy mashova menjek. Ezen a teruleten sokkal tobbet er a munkatapasztalat.
METU-ra járok, ezt szeretném kompenzálni egy mesterrel, bár tudom, hogy ezen a területen tényleg a tapasztalat számít igazán.
Számomra Corvinus kiesik, nem tudom megoldani azt, hogy plusz két évig csak 20 órákat dolgozzak. Ezenfelül van egy, a véleményem szerint jó munkahelyem (alapkezelő), amelyet nem szeretnék ezért feladni.
BME-ről nincs vélemény? Az ELTE-n akkor inkább a levelező ajánlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!