Milyen esélyeim vannak emelt kémia érettsegin, ha nem jártam kémia fakultációra? Tudok 90% fölöttit írni?
Lehetséges.
90%-ot elég nehéz elérni(nagyban függ hogy milyen feladatsort kapsz), 80-85% reálisabb ha magadtól készülsz fel persze nem lehetetlen. Kémia faktos voltam, de nem ért semmit első próbálkozásra 37% lett.
Októberben újra írtam az egész nyaramat kémiá tanulással töltöttem teljesen önállóan készültem fel és végre elértem a 91%-ot. A legtöbb ismerősöm, aki újra írta inkább 80% körülit írt.
Mozaikos 11-12es könyvből tanultam az elméletet. Szóbelihez viszont szerintem nem elég általános kémiához néztem a villányi érettségis könyvet.
Számoláshoz: 5ösöm lesz kémiából, de nem az egészet csak a gázelegyeket, keverékeket, ismertelen szervest, kristályvizest. Szerintem hasznosabb a bzsb honlapról az összes feladatot begyakorolni és nem az ötösöm 800+ feladatával bajlódni.
Nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!