Tényleg olyan nehéz az emelt szintű biológia érettségi?
Én kb 3-4 hónapot tanultam bioszra,intenzíven tanultam de azért volt pár nap amikor csak bambultam,és teljesen rendben ment:)
Szerintem emelten már nem nagyon van olyan,hogy szerencse.(persze van feladatsor ami esetleg becsapos ,de később megmagyarázom miért érzem így..ha nagyon nehéz akkor masnak is nehéz nem csak neked :) )
Az elején amikor keveset tudtam és nagyon könnyen össze lehetett zavarni egy bonyolultabb kérdéssel én is csak a szerencsében hittem, de ha valaki tényleg felkészül akkor szerintem bioszból nehéz megfogni.:)
Kémiára 1 évet készültem az első 4 hónap alapozás volt és akkor elég butának éreztem magam,teljesen a nulláról indultam, annyit tudtam csak,hogy mi a rendszám.:D nem volt sikerélmény az elején
Nem gimis voltam,ha te az vagy és van faktod is stb akkor semmitől sem kell félni! Nagyon ügyes leszel 🍉
Előző vagyok,csak annyit szeretnek mondani hogy én otthon maradtam egy évet és jartam tanarhoz ezért picit más sajnos a helyzetünk :<
Úgyhogy 3-4 hónap a többi érettségi mellett kevés idő,viszont 2 év alatt már 230%-os feladatsorokat fogsz írni
Engem is ez a kérdés foglalkoztat, bár én a készülés közepében vagyok jelenleg, jövőre érettségizek...
Nagyon bízom abban, amit az előttem írok mondanak, hogy alapos felkészültség mellett nem tudnak megfogni. Remélem:D
Szerintem kémiából kell egy év, hogy fel tudj készülni.
Ideális esetben:
- 4 hónap az elméletre
- Utána ha ez megvan végigmész 2 hónap alatt a számolásokon.
- A maradék 6 hónapban pedig tolod a múlt évek feladatsorait, rendszerezed a tudásod. Itt már el lehet menni magántanárhoz is. De az alap felkészítő szakaszban inkább jobb egy struktúrált tanfolyam, ahol temposan végigmész az anyagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!