Biológia emelt szintű érettségire ezek elegek lesznek?
Sziasztok!
A biosz emelt érettségire ezek a tankönyvek elegendőek lesznek? (90+% lenne a cél)
-Mozaik Biológia:
10 Az élőlények változatossága,
11 A sejt és az ember biológiája,
12 Életközösségek biológiája evolúció és öröklődés.
-Nagy Etele féle könyv.
-Bioszféra oldal (ismétlésnek)
Esetleg ajánlanátok még valamit? Szeretném, ha minden olyan könyvből tanulhatnék, amelyek előre segítik a minél jobb eredményt.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Én bioszféráról tanultam csak. 80% értem el. Ezek mind megvannak nekem. A mozaikot nem szerettem annyira.
Ha minél jobb eredményt szeretnél elérni, nyomtatás ki a követelményt és az alapján tanulj. Pontról pontra.
Szerintem bőven elég amit felsoroltál.
Azt javaslom ne próbálj meg 86 könyvből készülni, mert mindegyiknek megvan a saját logikája és egy idő után csak belezavarodsz a különböző információkba.
Én elsősorban mozaikból készültem és mellette követtem a követelményeket.
Én tavaly diplomáztam a SOTE-én. Most rezidens vagyok, neurológusnak készülök.
Én biosz+kémia érettségivel és középfokú angol és némettel bejutottam. Jobban ajánlom a kémiát mint a fizikát.(orvosi kémia, biokémia,gyógyszertan stb.) A biofizikát sztem kémiával jobban meg lehet tanulni.(Az egyetemen első évben meglett az angol felsőfokú+szaknyelv illetve a latin alapfokú. Amúgy idegsebész, ideggyógyász, pszichiáter,szülés-nögyógyász szakvizsgát szeretnék. Meg orvos-közgáz és jogi szakokleveles orvos oklevelt+doktorit+habilt hogy professzor meg eü. miniszter legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!