Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy sikerült az idei kémia/bi...

Hogy sikerült az idei kémia/biosz emelt érettségi nektek?

Figyelt kérdés
jún. 4. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
egyik 96% másik 98% lett
jún. 4. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Persze, itt mindenkinek 90% felett van. Érdekes...
jún. 4. 12:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen ezért írtam ki a kérdést. Azt mondják, hogy nehezebb volt az érettségi mint tavaly, de mindenki random helyeken mint TikTok, kb nem reális profilokkal azt írogatja hogy 110% lett kb...
jún. 4. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Ez elég nehezen hihető. A szóbelik után majd kiderül mennyi lett az átlag
jún. 4. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Hali, nekem a biosz 92%, a kémia pedig 76% lett. Nálunk körülbelül ez az átlag az osztályban, volt pár állat, akinek 90% feletti lett e kémia is, de ez nem a többség.

Annyit tudok még a tanáraimtól, hogy a biológia emelt átlag Győr-Moson-Sopronban 70% körül van, remélem tudtam valami hasznos infót mondani :D

jún. 4. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég változatosak lettek. Én nem írtam, de az osztályban lett 99%os kémia meg 60%os is. :D
jún. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!