Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Bő 1 év alatt meg lehet...

Bő 1 év alatt meg lehet tanulni úgy a kémiát, hogy az emelt érettségi jól sikerüljön?

Figyelt kérdés
Jövő áprilisban kezdek majd el különtanárhoz járni, mivel betelt a hely nála. Most vagyok 11.-es, ami azt jelenti hogy nagyjából 1 évem van áprlilstól számolva az érettségiig. Heti 3 óra kémiával, emellett majd áprilistól számolva heti 2 különórával és intenzív tanulással teljesíthető az emelt kémia érettségi?

2021. nov. 17. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán, de tanulója válogatja.
2021. nov. 17. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az emelt érettségire egy nyár alatt is fel lehet készülni, akár nulláról is…

Az orvosira nem bejutni nehéz hanem bent maradni.

Én idősebb voltam az átlagnál, amikor eldöntöttem hogy orvosira akarok menni és nem volt emelt érettségim kémiából…

Nagyon sokan azzal akartak eltántorítani, hogy már az emelt kémia érettségi milyen nehéz lesz és inkább bele se kezdjek.

Hát nem volt igazuk…

Az érettségi egy nagy nulla, bármelyik egyetemi szakhoz képest.

Az egyetemen havi szinten többet kell majd tanulnod, akárhová is mész.

Ha a tanár nem fog vissza, akkor simán menni fog!

2021. nov. 18. 03:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, #2 a saját tapasztalatot főleg!
2021. nov. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!