Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha mostantól elkezdek gyakorol...

Ha mostantól elkezdek gyakorolni matek érettségire akkor lehetséges, hogy sikerüljön elérni 45-50%-ot?

Figyelt kérdés
3-mas 4-es voltam eddig matekból

2017. jan. 16. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2017. jan. 16. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég könnyű a középszint úgyhogy igen
2017. jan. 17. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem kezdenél el gyakorolni mostantól, a jegyeid alapján, akkor is sikerülhet. :D
2017. jan. 17. 12:55
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2017. jan. 17. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én aprilisba kezdtem anno gyakorolni... 94% lett. Pedig előtte 2-3 voltam matekbol. ( nem vagyok amúgy hülye hozza, szimplán utalt a matektabarom. Olyanokért kaptam egyest egy egész dolgozatra hogy az egyik függvényt felrajzoltam helyesen de nem írtam a végére hogy X és Y tengely.... nyilván ezért át kell húzni a egész dogat... persze.:)))))))

Én elmentem egy 2 hétvégés matek gyorstalpalóra, nem tudom mi volt a neve, de 2X8 orat voltunk ott.

Nyilván volt alaptudasom, de ok mindnet megtanítottak. Rájöttem higy az érettségi csak típus feladatokból áll. Úgy ültem már be hogy "haha laza".

Ja és márciustól jártam Corvinusra Studium Generaleba. Azt IMÁDTAM!!!! Legjobb matek órák, legjobb tanárok, és rengeteg poénkodas.

2017. márc. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!