Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Középiskola újrakezdés lehetsé...

Középiskola újrakezdés lehetséges?

Figyelt kérdés
Úgy értem 35 évesen rájöttem, hogy továbbtanulnék. Sajnos családi okok miatt a gimit és az érettségit is elrontottam. A kinézett szakhoz 400pont kell. Nekem a 210van. Hiába van nyelvvizsga (B2komplex) és egy emelt érettségim, így sincs annyi pontom ami kell. Sőt, akkor sem lesz, ha újra érettségizek. A középiskolai jegyeim mind 2-es. Ezeken sehogy nem lehet változtatni? Nem lehet újra járni levelezőn? :(

2024. ápr. 21. 11:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ooooh. Gyerekek... De hülye voltam. 🫣🤯 Köszönöm szépen a segítségeteket, tényleg nem láttam át a pontszámítási rendszert. Köszönöm, két érettségit, ami szakirányhoz kell megcsinálom és úgy sikerül.

Köszönöm szépen ❤️

2024. máj. 6. 10:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!