Mi van, ha nem megy az egyetemen az elméleti tanulás, de a gyakorlatban meg jó vagy?
Egyetemre járok. Fizetős mellette dolgozom. Az elméleti beseggelések nem mennek. Viszont a gyakorlatban viszont jó vagyok ez a munkám is. Rengeteg megkeresést kaptam,hogy dolgozzak neki. Magánvállalkozó vagyok. Sok a munka is. De az egyetemi képzésen az elméleti tanulás nem megy. Máshogy vagyok bekötve.
Nem szeretném abbahagyni de ha nem megy akkor abbamarad. Szakmailag jó vagyok, de Magyarországon a papír számít elsősorban nem pedig a tehetség és a gyakorlati tudás
Akkor nem lesz diplomád róla.
VAGY fontos neked a papír, akkor odateszed magad és tanulsz rendesen, VAGY nem kell, és akkor meg fölösleges egyetemre járni
Ne beseggelni akard az elméletet, hanem megérteni és az elmélet kapcsolatát megtalálni a gyakorlattal, ami alapján könnyebb megjegyezned.
Ha már pedagógiát tanulsz és ez lesz a szakmád, akkor érdemes megismerkedned a tanulási folyamat és a memória működésével, hogyan tudsz hatékonyabban tanulni - és ezáltal másokat tanítani is.
5.Minap kaptam egy állásajánlatot.
Sok gyògypedagógus keresett már meg évek alatt hogy segítsek neki mert jók a módszereim.Elismernek Azt mondták gyakorlatias vagyok.Egyszer mondtam,egy tényleg jó gyakorlott gyógypedagógusnak, hogy tanulni akarok tőled Ő azt mondta: Nincs mit tanítani neked -amikor egyszer készítettem neki
anyagot és én pénz helyett a tanulást választottam. Azt feleltem neki:
Nem így van. Szeretnék többet
tanulni tőled. Kiadó is szülők is
felkerestek már. Nem szeretném
még elkötelezni magam senkinek.
Egyszerűen a gyakorlat jól megy. Máshogy vagyok bekötve. Jelenleg saját vállalkozásban vagyok a gyerekeknek élek és sokat teszek ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!