Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyikre érdemeseb...

Evii1507 kérdése:

Szerintetek melyikre érdemesebb mennem: egyetemre-elsősorban FOSZ-ra- vagy egy könyvelői tanfolyamra ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulok.

Tovább szeretnék tanulni majd ennek az elvégzése után, csak nem tudom, hogy hol.

Gondolkoztam az egyetemen-FOSZ-on-, meg valamilyen pénzügyis-elsősorban könyvelői- tanfolyamon.

Melyikkel lehetne könnyebben elhelyezkednem a jövőben?

2024. márc. 19. 10:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha most választhatnék, inkább mérlegképesre mennék, mint FOKSZ-ra. Amikor én elkezdtem a FOKSZ-ot, akkor még a mérlegképest nem lehetett érettségivel elkezdeni, és mikor jobban utánajártam, azzal is szembesültem, hogy ha a mérlegképes könyvelői tanfolyamot ezután elkezdem, akkor a FOKSZ-ról egyetlen tárgyat sem fognak beszámítani.

Én az alapképzést nem mertem elkezdeni, mert ott durvább a matek, meg amúgy is van már diplomám más területről, így nem feltétlen akartam még egy 3,5 éves képzésbe belekezdeni, de már én is gondolkozom rajta, hogy ha nem is egy psz alapszakot, de valamilyen egyéb gazdasági BSc-t,vagy legalább egy mérlegképes könyvelőit megcsinálok később, mert önmagában a FOKSZ nem ér olyan sokat, ahogy látom ☹️.

2024. márc. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!