Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen a japán minor a Károlin?

Milyen a japán minor a Károlin?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy maga a szak milyen, de minorként? Tudom, hogy kevesebb órák vannak a major szakról kivéve, de ennyi.

Ami igazából a legjobban érdekel, hogy tudok-e úgy jelentkezni, hogy nincs nyelvtudásom (illetve egy nagyon kicsi van)? Azt írták, hogy van felvételi, ami egy japán nyelvi szintfelmérő, de, mint írtam, nincs nagy nyelvtudásom, így ott kibuknék szerintem.

márc. 18. 20:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A Keleti Nyelvek Iskoláját javaslom, én ott jutottam el N3 szintig a 0-ról, a covid miatt széthullott a csoportunk anno, azóta meg lusta voltam feljebb tornázni magam.
márc. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!