Milyen a japán minor a Károlin?
Azt tudom, hogy maga a szak milyen, de minorként? Tudom, hogy kevesebb órák vannak a major szakról kivéve, de ennyi.
Ami igazából a legjobban érdekel, hogy tudok-e úgy jelentkezni, hogy nincs nyelvtudásom (illetve egy nagyon kicsi van)? Azt írták, hogy van felvételi, ami egy japán nyelvi szintfelmérő, de, mint írtam, nincs nagy nyelvtudásom, így ott kibuknék szerintem.
#3 nyilván gyorsan haladnak, mert 24×3 hét van arra, hogy a haladósok szintjéig eljussanak 2 félév alatt, legalábbis kezdősként. A haladás pedig csak attól függ, hogy mennyi az ember befogadó kapacitása, szorgalma, motivációja és igyekezete. Meg persze nyelvnél fontos, hogy az ember mennyire könnyen kap rá az idegen nyelvekre, a nyelvtani sémákra, japán esetében a kandzsikra, olvasatokra, stb.
-egy japán szakos hallgató a károlin
Van nyelvérzékem (nyelvszakon vagyok). Japánul egy nagyon kicsit tanultam, sajnos akkor még nem igazán vettem rá magam, hogy rendesebben is belemenjek. :( De akkor max elmegyek tanárhoz, nem olyan nagy ügy ez. :)
#4-es vagyok
Utánakérdeztem ma, nem nyelvvizsga követelmény van, hanem teljesíteni kell 2 szemeszternyi kezdős japánórát előtte, csak akkor veheted fel a minort.
Köszönöm!
Még mindig nem értem, hogy akkor ez miért nincs leírva, de ők tudják. Még szerencse, hogy volt több tervem is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!