Szabad bölcsészet a pécsi PTE-n színvonalasabb vagy a Károlin?
Beleértem az oda járó embereket, mennyire barátságos az egyetem, oktatók,stb..
Főleg a vallás tudományok érdekel a szakon belül, de összképben vagyok kíváncsi ki melyikre adja a voksot.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
Köszönöm! :D
Hát nem valószínű, hogy krumplit fogok sütögetni a mekiben, maximum a barátnőmnek otthon :D
Köszönöm haver, hogy leírtad neki helyettem:)
#6 Csak azért írom le ezt most neked, mert te "Befektetőcsávó" vagy! :D
Képzeld barátom én is az vagyok, fiatalon olyan tudásra tettem szert, amivel az anyagi dolgaimat szépen kitudom rendezni.. :)
De mivel nem vagyok egy csak a pénzre fókuszáló NPC, ezért érdekelnek a dolgok körülöttem. Tudod.. mi miért van.. stb.. ;)
Szép estét!
"De mivel nem vagyok egy csak a pénzre fókuszáló NPC, ezért érdekelnek a dolgok körülöttem. Tudod.. mi miért van.. stb.. ;)"
lol ezt pont nem egy szabadbölcsész büfészakon fogod megtanulni hanem egy fizikus, kvantumfizikus, részecskefizikus képzésen ami ugyanolyan kutató büfészak csak ott nem bullshitet oktatnak hanem létező dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!