A véleményetekre lennék kíváncsi. Ti váltanátok iskolát?
hááát végül is meg kell fontolnod,hogy mi számít jobban...
1.az,hogy most kiemelkedsz a többiek közül,többnek érezheted magad náluk
2.vagy az,hogy normális közösségbe járj
Szerintem,ha igazából szeretsz bejárni az iskolába,jó jegyeid vannak,jók a tanárok,akkor nem muszáj átmenned máshová,mert a túlzott követelmény is nagyon rossz...én erős gimnáziumba jártam,de utólag egy könnyebbel is beértem volna (jó ilyenkor már könnyű beszélni)...az tény,hogy egy erősebb helyen jobb a közösség (bár ez se olyan biztos,nem lehet előre tudni,milyen osztályba kerülsz,egy elit gimnáziumban is lehet rossz banda!),színvonalasabb az oktatás,de több az idegeskedés,a megfelelni akarás,a tanulnivaló és a szabadidő kevesebb jóval,ha komolyan veszed...Volt egy osztálytársunk,aki 9-edikben később csatlakozott hozzánk.Eljött egy napra megnézni az osztályunkat,az óráinkat és azután döntött,hogy tetszik-e neki a légkör vagy sem.Nyilván egy nap alatt nem lehet annyira sok mindent megtudni,csalóka lehet az első benyomás,de azért szerintem jó megoldás,mert mégis valamennyire megtapasztalhatod a diákokat és a tanárokat is,meg tudsz velük beszélgetni tét nélkül.Ajánlom neked,hogy beszélj egy osztályfőnökkel és kérdd meg,hogy hagy legyél bent pár órát...Utána lehet,hogy rájössz,hogy a mostani osztályod nagyon jó-vagy épp hogy nagyon rossz...Segíthet a döntésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!