Egyetemisták! Mennyi volt az átlagotok gimibe?
Nekem az őszi átlagom mindig borzasztó volt, tavaszra viszont felhúztam magam, úgyhogy a teljes átlag ősszel 4.1 körül volt, nyáron 4.8 körül. Bioszból több ötösöm volt mint négyes, kémiából kb egyformán voltak 4-5.
Én még a régi rendszerben voltam, úgyhogy nem tudom mennyire releváns az ehhez kapcsolódó válaszom, de asszem nálam duplázott a rendszer, mert pár ponttal jobbak voltak az eredményeim, mint a tanulmányi + érettségin, de ha csak ezekből emeltezel, többi közép, akkor ott 75-80-85 körüli eredményeket ellehet érni. Legyen fókusz az emelteken.
Sok sikert az érettségin! :)
Természettudományi hallgató vagyok. De miért a biosz jegyem érdekel, mikor már gimiben tudtam, hogy azzal semmit se fogok kezdeni? Azt kellene kérdezni szerintem, amivel tovább haladtak a tanulók.
Ennek ellenére nagyon szívesen válaszolok neked. A teljes évi átlagom 4,1-4,2 körül volt, melyet a magyar és töri kettes húzott le. A bioszom 3 körül volt, a kémia dicséretes 5. 435 pontom volt.
4.5 körül volt az átlagom. Borzalmas voltam amúgy kémiából meg bioszból is többnyire, csak a gyenge csoportba jártam, ezért nem látszott meg az átlagomon. (Matematika bsc-re jártam)
Nem tudom hogy volt pontosan a megoszlás, de kb 450 pontom volt a felvételin. MSc felvételin meg 100/100, de azt inkább hagyjuk is :D
A jegy amúgy baromira nem reprezentatív. A kémia négyesem sokkal kevesebb tudást takar, mint az emeltmatekos szigorú tanárnál a négyesem matekból. - nem volt nagyon megerőltető a matekszak, 5-ös a diplomám. Ehhez képest gimiben többször voltam 4-es matekból, pedig az ment a legjobban, és csak arra készültem gyakorlatilag. Egyszerűen összehasonlíthatatlanul több volt az elvárás. Amúgy nem én lettem az egyetlen matematikus abból az osztályból. A másik srác 3-as volt kb matekból ugyanannál a tanárnál, pedig hatalmas koponya. A jegy nem számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!