Melyiket érdemes választani?
Figyelembe véve a fizetést is, hiszen tudjuk a hivatás nem fizeti ki a rezsit.
- szülésznő
- csecsemő-, és gyermekápoló
- fogászati asszisztens, később Dentálhigiénikus
Ezek érdekelnek.
Szűkítettem és ez a 3 maradt, de nem tudom melyik lenne a legjobb.
Ha ezekben helyezkedem el, szeretnék majd később valami magánklinikán inkább, ahogy a lehetőségek kiadják, hiszen tudjuk milyen a sima sztk…
Akinek van tapasztalata, kérem az írjon. A felesleges, rosszindulatú fröcsögés most nem érdekel.
"hiszen tudjuk milyen a sima sztk…"
Olyan, amilyenné ti, (leendő) egészségügyisek teszitek: ha csak azért mész oda, hogy a pénzt lesd, olyan is lesz a munkád... Ha viszont abból próbálod kihozni a lehető legjobbat, ami van, akkor rendben lesz minden akkor is, ha kopottak a falak, ha csöpög a csap, stb.
Szülésznő: A kezdeti bérek általában 250-400 ezer forint között lehetnek, de a tapasztalattal és szakmai specializációval ez nőhet.
Csecsemő-, és Gyermekápoló: A csecsemő- és gyermekápolók bérei általában 200-300 ezer forint között mozognak, de ez is függ a tapasztalattól és a munkahelytől.
Fogászati Asszisztens/Dentálhigiénikus: A fogászati asszisztensek kezdeti bérei általában 200-300 ezer forint között lehetnek, míg a dentálhigiénikusok bérei már inkább a 300-500 ezer forintos tartományba eshetnek.
Első, leírtam érthetően hogy a számlák, rezsi nem fizeti ki magát.
Hivatás persze, de a pénzkereset se elhanyagolandó.
Amúgy én nem vagyok eü-s, csak gondolkozom rajta.
De ha már leakarod verni valakin a frusztrációdat, akkor kérlek a magánrendelős, mercivel járó dokikon tedd. Nah ők az igazán pénzlesők.
Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, tájékozódni próbálok, mert a lelkem szívem meglenne hozzá, csak ugye éhenhalni se akarok. És hangsúlyozom, én nem vagyok egészségügyis.
"én nem vagyok eü-s ... hangsúlyozom, én nem vagyok egészségügyis"
Miért kell ezt ennyire hangsúlyozni? Pont arról szól a kérdésed, hogy talán az leszel, nem? Akkor nem árt, ha tudod, hogy elsősorban a te munkád alapján fogja majd érezni minden rád bízott (meg a szülei, stb.), hogy milyen az egészségügy.
Te csak kötöszködsz és ritka képmutató vagy.
Nézz tükörbe előbb. Ok nélkül támadsz az emberre, holott csak érdeklődtem, mert lehet pályàt módosítanék és ezek érdekelnek. De ahogy mondtam a pénz sem elhanyalolható a mai világban. Egyelőre az eü nem miattam olyan, amilyen.
Sajnállak, hogy ilyen nyomorult vagy, a szánalmas életeddel együtt, de nyugi minden rendben lesz. :) előbb utóbb mindenki megkapja, ami jàr neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!