Mennyire mennétek bele a szakdolgozatba személyesebb részletekbe?
Az elején amikor leírom, hogy miért pont azt az adott intézményt választottam bemutatásra mennyire legyek őszinte?
Igazság szerint azért választottam őket, mert a nagynéném ilyen intézményben dolgozik, csak másik településen (300 km-re) ezért nem akartam őket elemezni, mert ha kell bármi adat a helyi intézménybe hamarabb "beszaladok" illetve gondolom jobban mutat egy dolgozatban, ha a környékbeli szervezetet mutatom be és nem jópár km-rel odébb lévőt.
Nyilván ezt így nem írhatom, le hogy a nagynéném is ilyen helyen dolgozik, de messze ezért nem őket elemzem, hanem a helyi szervezetet. De valamennyire beleírnátok, hogy van némi családbeli kötődés, hogy a családon belül valaki dolgozik ilyen helyen és, hogy általa ismerkedtem meg ezzel a szervezettel és kerestem fel a helyit, vagy teljesen felesleges a körítés? Csak elemezzem a helyit amit kiválasztottam és slussz passz?
Azért kérdezem, mert olvasgattam a könyvtárban szakdolgozatokat és mindenki írt bele személyes dolgokat.
Volt olyan, hogy úgy kezdte, hogy kedvenc tárgya az informatika volt, abból is érettségizett és a végén a kriptovalutáknál kötött ki.
Nem gondoltam én sem, hogy kellenek bele ilyesfajta személyes jellegű dolgok, de megkérdeztem a konzulenst és mondta, hogy természetesen a saját vélemények kívül kellenek bele személyes részletek, csak nem tudom mekkora mélységik.
Vagy volt egy olyan is, hogy valaki arról írt, hogy covid idején kórházban volt és, hogy mennyire modern volt valami( nem emlékszem a teljes sztorira) de az volt a lényeg, hogy milyen jó lett volna ha ez korábban is így működött volna ez is egy kriptovalutás dolgozatban volt.
Biztos, hogy kell bele személyeskedés is , hogy hitelesebb legyen, csak nem szeretném túlzásba vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!