Szakdolgozati konzulenst csak személyesen illik felkérni vagy lehet emailt is írni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 20:00
1/5 anonim válasza:
Témavezető felkérése nem egy protokolláris esemény, nyugodtan lehet e-mailben, semmi udvariatlan nincs benne.
2/5 anonim válasza:
Nem, sőt kifejezetten jobb e-mailben szerintem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írhatsz emailt, de én már ott rögtön kérnék is egy konzultációt, hogy elmondhasd a terveidet részletesebben és felvázoljatok egy menetrendet.
5/5 anonim válasza:
Ha az adott tanár abban a félévben pont tanít akkor óra után is lehet vele beszélni (így sokkal egyszerűbb), ha nem akkor mindenféleképpen email-ben a legcélszerűbb, és rögtön kérdezd meg hogy mikor ér rá egy megbeszélésre.
Egy jó konzulens rögtön fog válaszolni az email-re, az enyém kb 20 perc után válaszolt is. Az válaszából kiderült, hogy pont a szabadsága idején írtam neki (külső helyszínen csináltam) és még így is válaszolt. Ezekből tudtam, hogy ez az ember minden kérdésemre szinte azonnal fog válaszolni és így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!