Melyiket javasoljátok? Agrár egyetemet Gödöllőn vagy Debrecenben a zoológus képzést?
Nem akarom letörni a lelkesedésed, de zoológusként a mekiben fogod sütni a marhafasirtot. Az egy ilyen művész szak.
Jó, én se vagyok diplomás nem akarom osztani az észt, de dolgoztam állatelepen és elmondhatom óriásit fejlődött az egész. Lelkesen és profin tenyésztenek a szakemberek, nagyon sokat tanultam tőlük.
Miért nem mégy állatjóléti agrármérnöknek? Az már egy fokkal jobban fizetett, ráadásul aktívan tehetsz a haszonállatokért. Óriási naivság azt gondolni, hogy az emberek le fognak állni bármikor is a húsevésről.
Diplomások bizony, és elég nehéz szak. Következetes mérnöki gondolkodást igényel, van matek, statisztika, genetika, de aki végigküzdi, lesz egy jól fizető állása. Hiányszakma.
Zoológus szak egy mesedélután az álattenyésztő mérnöki képzéshez képest.
Az állatjóléti dolog az már egy munkahelyi beosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!