Nem szeretek tanulni, de csinálni nagy imádok, így is működni fog?
Egészségügyi OKJ-s képzésen vagyok, nagyon utálok tanulni, nincs az a motiváció, hogy üljek le és tanuljam meg.
De viszont a gyakorlati órákat nagyon imádom, mindig én vagyok az első, aki kipróbálja a különböző dolgokat, én mutatom be a csoportnak, ha a tanár megkér arra, hogy jöjjön ki valaki, és én általam mutatja be a folyamatot, stb.
Orvosi egyetemre szeretnék tovább tanulni, ez ugye nem indok arra, hogy nem nekem való az egészségügyi pálya, mert csinálni nagyon szeretem, de tanulni nem?
Orvosi egyetem!! 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Ha az OKJ-s tanulással is bajod van, akkor felejtsd el.
"Orvosi egyetemre szeretnék tovább tanulni"
Úgy hogy egy OKJ képzésen gondot okoz a tanulás nagyon enyhén kifejezve magamat, neked semmi esélyed nincs.
Na jó, azért tanulni tanulok nyilván. 4,5 az átlagom.
Gimiben osztályelső voltam.
Csak olyan szinten nem tudok tanulni, hogy minden egyes "sogjnweoik" szót megtanuljak, mert lehetetlen. Ezt csak gyakorlással tudom megjegyezni.
OKJ-s képzésen azért vagyok, mert ki akartam próbálni, milyen eü-s pályán lenni, nem akartam rögtön belevágni, hogy elpazaroljam a féléveimet ezért.
Jövőre be is fogom adni a jelentkezésemet az ÁOK-ra. :)
"Csak olyan szinten nem tudok tanulni, hogy minden egyes "sogjnweoik" szót megtanuljak, mert lehetetlen."
Tündérke, az orvosi kifejezések mindegyike ilyen, és baromira nem mindegy, hogy ezeket milyen sikerrel sajátítod el vagy különbözteted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!