Mit tegyek, ha nem szeretném azt csinálni, amire a diplomám feljogosít, de szeretem tanulni?
Itt van leírva hova lehet menni vele. Kb nesze semmi, fogd meg jól alibiszak.
Mekibe burgerforgatónak...
Vagy leszel vele óvónő, bébiszitter, játszóházakban gyerekfelvigyázó...
Olyan szakra biztos ne menj, amiről nem tudod, hogy hova tovább. Lehetsz HR-es, egyetem mellett dolgoznod kell pár napot és/vagy nyelvet tanulni, lehetsz szociális munkás,
foglalkozhatsz adminisztrációval, de ehhez mind felesleges a neveléstudományi mester szak, ugyanannyit fogsz keresni MA nélkül is.
Eredetileg magánpraxist akartam kialakítani magamnak, amelyhez presztizs miatt gondoltam elvégezni a neveléstudományi mesterszakot, hiszen elég szárazan nézne ki az óvodapedagógus és 3 fejlesztő képzés. Abból a 3 fejlesztő képzésből (amit én is megtanulok majd külön-külön és terapeuta leszek) gondoltam ténylegesen kiépíteni a magán szférámat.
Szakiránnyal lehetek intézményfejlesztő, kora gyermekkorral foglalkozó és felsőoktatás pedagógus. Magánpraxishoz a kora gyermekkor jönne jól.
Időközben nem gondoltam arra, hogy talán nem is szeretnék közvetlenül, hanem inkáb közvetetten a gyerekekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!