Ha most vagyok 8. osztályos és érdekel a számítástechnika azon belül is a programozás és szeretem is csinálni akkkor milyne progrma nyekvet kezdjek tanulni?
Melyiket ajánlanátok esetleg Javát vha C++ vagy C#?
Sajnos az általánosban nem veszik komolyan és még csak a JustBasic nyelvét tanuljuk.
Ha tudtok más nyelvet ajánlani az is jó csak adjatok ötleteket.
A cékerítést javaslom. :)
Reiter Istvánnak van egy könyve C# programozás lépésről lépésre címmel. Múlt hónapban vettem még, az elindulásban rengeteget segít szerintem. Táptalajnak tökéletes.
Kössz a választ !
Azért még a többi nyelvről is szeretnék hallani, egy kicsit.
Köszönöm a válaszokat.
Valaki tudna még véleményt nyílvánítani a Pascal nyelvről.
Ha erről nem tudtok akkor elmondanátok hogy Basic nyelvekel még érdemes-e foglalkozni?
Hát, én még olyan álláshirdetést nem láttam, hogy Pascal vagy Basic programozót keresnének...
Mind a kettő túlhaladott nyelv. A pascalt nem ismerem, de a basic-re ne pazarolj egy percet sem.
Hát igen a Basic egy elég elavult nyelv lett.
De más felkapott nyelvett nem tudtok ajánlani ami jó és felkapott nyelv és nem fogok éhen halni belőle.
Köszönöm szépen a válszokat akkor ezt a két nyelvet a C++ és a C# elkezdem tanulni.
De informatika tanárommal konzultáltam és ő mondot nekem még pár nyelvet ami szerinte jó vélekednétek róluk,
a neveik: D,E,F#, és J,J#.
Szerintetek ezeket a nyelveket is érdemes tanulni.
D,E,F#, és J,J#??????
Ezeket meg ne tanuld, mert időpazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!